FinSoft  HOME
Bg En
Начало Продукти Цени За нас Контакти КАРТА

За Нас  

 

 ФинСофт е основана 1998 г. от трима висококвалифицирани специалисти в следните области : Компютърни системи с висока надеждност, Софтуерни продукти за атоматизиране управлението на фирми и Счетоводни Услуги.

Благодарение на фирмената политика за изключително качество на стоките и услугите при запазване на ниски цени фирмата претърпя бурно развитие и някои сблъсъци с конкурентите недоволни от цените на фирмата. Така с оглед оптимизиране на дейността се появи  ФинСофт 3 развиваща дейноста си от Януари 2000 г.


След седем години на адрес ул.Дондуков 7 през Януари 2005 г. се преместихме на ул.Л.Каравелов 8 , надяваме се че ще останем поне осем години :-) на този адрес.  

  Във ФинСофт работят само специалисти с висше образование , преминали допълнителено обучение за повишаване на квалификацията при главните специалисти на съответните продуктови линии , които предлагаме.


Решения до КЛЮЧ
са най-силния продукт който предлагаме. От нас клиента получава :

1. консултация за най-подходящите за него и бюджета му програми и оборудване.

2. проектиране и изграждане на мрежа и друга ИТ инфраструктура

3. доставка на подходяща маркова или асемблирана компютърна техника.

4. инсталиране на програмите и компютрите на място при клиента

5. обучение на персонала и допълнителни консултации по всяко време

6. гаранционна и извънгаранционна поддръжка на хардуера и софтуера.

Компютри -Ако търсите НАДЕЖДНИ компютри на ниски цени ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС.

Ако търсите компютрите на най-ниска цена НЕ СЕ обръщайте към нас.

В компютърните системи асемблирани от ФинСофт не се правя компромиси за качеството на компонентите и асемблирането. Всеки наш компютър е изчислен за работа минимум по 12 часа на ден седем дни в седмицата в прогължение на ЦЕЛИЯ си гаранционен срок. Същевременно ниската цена на системите е следващи я ни преоритет.

Счетоводно обслужване - Перфектни счетоводители работещи с върхови счетоводни системи. Пълно счетоводно обслужване за малки, средни и големи фирми. Отдела за счетоводно обслужване работи в непрестанна връзка с консултанския и компютърния отдел на фирмата, като по този начин всички наши клиенти се възползват не само от перфектно воденото счетоводство но при желание получават всякакви данни за фирмата си и на електронен носител. За големите фирми е възможно локално въвеждане и централизирана обработка на данните.

 

Copyright © 2004 FinSost, Ltd.

 

Начало Продукти Цени За нас Контакти КАРТА

Декември 2004